lunes, 15 de octubre de 2012

Comencem amb el grup de treball a l'Espelt

Benvolgudes i benvolguts companys en les tasques pedagògiques i hortelanes.... els que ho puguin fer
Us convoquem pel proper dimecres dia 10 d'octubre a partir de les 17 h. als HORTS DE L'ESPELT DE SANTA EULÀLIA DE RONÇANA:
HEU D'APARCAR AL CENTRE CULTURAL LA FÀBRICA: 
 http://www.santaeulaliaroncana.cat/default.php?idcanal=2&idcategory=16&idsubcategory=0&iditem=676-- 
https://maps.google.es/maps?q=CENTRE+CULTURAL+LA+FABRICA+SANTA+EULALIA+RON%C3%87ANA&hl=ca&ie=UTF8&ll=41.638603,2.249236&spn=0.016967,0.038581&sll=41.651944,2.235439&sspn=0.008482,0.01929&hq=CENTRE+CULTURAL+LA+FABRICA+SANTA+EULALIA+RON%C3%87ANA&t=m&z=15
I després anar caminant per la mateix carretera 5 minuts fins a uns horts que hi ha a la sortida a mà dreta...
Plantegem aquest grup de treball com un projecte de col.laboració amb el grup de voluntaris que ja funciona i tira endavant el projecte de L'HORT DE L'ESPELT , que ja ha organitzar moltes fires del Tomàquet, Lliga't a la Terra i en col.laboració  amb el GRAN GRUP de LLAVORS ORIENTALS,  que es dedica a recuperar llavors antigues, ecológiques i gens transgèniques...
En principi el grup es farà els dimecres a la tarda quan acabem les diferents tasques escolars i es proposa també fer un seguiment artístic relacionat amb els procesos de la natura i el creixement de les plantes, germinació de les llavors, etc. que es podran fer sessions artístiques de forma alternada.
Un dels objectius principals del grup és ajudar i donar a conèixer diferents experiències, recursos i possibilitats de poder engegar i continuar un hort ecològic als centres educatius per tal de poder-lo integrar com a projecte en el currículum escolar i com un espai on s'aprengui a treballar de forma cooperativa i a tenir un contacte amb la terra i l'agricultura, partint de les escoles i difonen llavors i planter autòcton gràcies a LLAVORS ORIENTALS.
Comencem tant aviat  per tal de poder aprofitar totes les plantes que puguem de l'hort d'estiu que ja es troba al final i poder donar continuïtat a l'hort d'hivern.
Tindrem col.laboració de diferents tècnics, obradors, menjadors escolars ecològics i altres situacions que ens interessin... Penseu que és un grup de treball on tots i totes hi hem d'aportar lo millor que tinguem i es farà en la mesura de les nostres ganes i treball, compartint les nostres experiències, possibilitats i expectatives. Penseu que també haurem de fer un petit projecte de cara a final de curs... però ja en parlarem. Ara us convido a venir aquest dia i si sabeu d'algu que li pot interessar, li comenteu i en parlem.
Salutacions i ens veiem dimecres
NOTA:  us envio els correus de tots per tal que si algú te alguna informació d'interes per tot i totes , que la pugui compartir, assistir o campanya de sensibilització... Si algú no hi vol ser que ens ho digui.
Quedem  també convocats pel proper 24 d'octubre a la tarda... i amb els deures d'haver plantat alguna llavor de pèsol, fava, etc. On parlarem de l'hort d'hivern i el programa i calendari de curs.
Salutacions i ens hi veiem

No hay comentarios:

Publicar un comentario