lunes, 3 de diciembre de 2012

Pla del grup de treball i calendari


Benvingudes hortelanes i hortelans amb ganes de fer horts escolars ecològics i cooperatius....
Hem estat parlant en Jesus, la Montse Pagès i jo mateix amb moltes de les vostres idees i us volem fer les següents propostes:
CALENDARI PER AQUEST CURS
10 OCTUBRE   2.012
24 OCTUBRE
24 NOVEMBRE
15 DESEMBRE: dinar solidari a l'IES VALL DE TENES. Cal reservar ticket i començarem l'activitat a l'hort de l'Espelt sobre les 11 h.
19 GENER 2.013... SI ÉS QUE EL MÓN NO S'ACABA
16 FEBRER
16 MARÇ
20 ABRIL
18 MAIG
15 JUNY
Com veieu la majoria de sessions es posen en dissabte, per tal d'anar més tranquils a l'hort de l'Espelt i poder combinar la part artística amb el projecte cooperatiu de l'hort de l'Espelt, trobant-nos a les 9h. per esmorzar, portant lo millor que tinguem per compartir i menjar plegats i a les 10 començar a treballar cuidant l'hort i pintant... fins a les 12 h. que acabariem.
Quan sorgeixi alguna fira, activitat, xerrada,... interessant us ho faríem saber, per tal que hi puguem participar...com per exemple aquest proper dissabte 10de novembre hi haurà una excursió pel bosc de la serralada litoral per tal de conèixer els bolets al poble de Santa Maria de Martorelles a partir de les 9h. del matí:
10 novembre

09:00h Sortida boletaire pels boscos del poble acompanyats per la micòloga Laia Ribas de la Societat Catalana de Micologia
Lloc: Plaça Joan Matons
16:00h Exposició micològica
Lloc: Casal Cultural
18:00h Xerrada a càrrec de Laia Ribas
Lloc: Casal Cultural

El proper dissabte 17 de novembre a Martorelles l'associació de consumidors ecologics Salvia, organitza un taller d'aprendre a fer pa a partir de les 11 h. del matí al carrer Horta, 3. Teniu la informació en l'arxiu adjuntat.

Així com altres activitats que estem preparant referent a les olives, oli, calçotada, aprendre a fer planter, olis aromàtics, visita als cireres, música i dansa a l'hort, etc.
Ja us anirem avisant per les properes sessions.... 
DE MOMENT LA PROPERA ÉS EL DISSABTE 24 A L'HORT DE L'ESPELT A PARTIR DE LES 9 H. DEL MATÍ PER ESMORZAR COMPARTINT EL QUE PORTEM PER ESMORZAR, ON PINTAREM LA TARDOR I PREPARAREM EL NOSTRE HORTET I COL.LABORAREM EN EL PROJECTE COOPERATIU DE L'HORT DE L'ESPELT.
Salutacions i esperem que us tranquil.litzeu amb el programa
Recordeu que ja podeu plantar les faves, els pèsols, i tot el planter d'hivern amb la lluna en quart minvant i que el fred comença a apretar i cal començar a protegir les plantes de les gelades

No hay comentarios:

Publicar un comentario